АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36
Детегледачки на пълен работен ден

Избирането на подходящата детегледачка, която ще се грижи за Вашето дете, е едно от най-важните решения, които ще вземете. „ABC COM” е винаги на разположение да Ви улесни и да Ви помогне професионално в решаването на тази тежка задача.

„ABC COM” има богата база данни от професионални детегледачки, които могат да поемат грижите за Вашето дете още днес.

Независимо дали търсите да наемете детегледачка целодневно; искате да разчитате, че винаги ще има кой да се грижи за детето ви за няколко часа и дори през нощта, когато Ви се налага или пък търсите човек да води или прибира детето от училище и да му помога с домашните, ние сме до Вас, за да намерим най-подходящото решение за Вашето семейство.

Процесът
Когато получим Вашето запитване по телефона  (тел. 0888617941, 0893386638) или писмено по e-mail, като ни изпратите попълнена обява в нашия сайт, ние ще подберем и ще Ви изпратим да разгледате профили на подходящи детегледачки. В тях ще бъде описан техния опит, квалификации и подробна лична информация, включително интереси, хоби, увлечения, възгледи и т.н

След като изберете с кои кандидати искате да се срещнете за интервю, „ABC COM” ще Ви съпътства в този процес. Ще присъстваме на всички интервюта, ще Ви помогнем с въпроси за интервюто, с предоставянето на типови договори, ще Ви консултираме относно осигуряването на кандидата, транспортните разходи, ще Ви ориентираме в пазарните цени и заплащането на услугите на детегледачките и друга необходима допълнителна информация.

След подписването на договор между Вас и детгледачката, ако в рамките на 4 седмици решите да я освободите, „ABC COM” ще Ви осигури нов кандидат, без да заплащате посредническа такса.

Нашите детегледачки

Нашите детегледачки имат професионален опит в отглеждането на деца или са преминали през специално обучение. По-голямата част от тях имат нужната формална квалификация, придобита от съответното обучение или специализация в сферата на педагогиката, медицината или психологията.

Те са подбрани и одобрени, за да предоставят грижи, обучение на Вашето дете, да подпомогнат неговото възпитание, да стимулират физическото, интелектуалното, емоционалното и социалното израстване на децата чрез игра и различни дейности в среда, изпълнена с обич, нежност, спокойствие и доброта.

Ежедневните отговорности и задачи на една детегледачка включват: хранене, приспиване, къпани, преобличане, преобуване, извеждане на разходка, активни занимания с детето (игра, четене, пеене, разказване, учене), приготвяне на храна за детето, лека домакинска работа и всички останали задължения, свързани с детето. Основно детегледачката се наема, за да задоволи неговите физически и емоционални потребности - задължително условие за растежа на всяко дете.

Ползите от наемането на детегледачка са многобройни, но може би най-значителната е спокойствието, че детето расте и се чувства сигурно в собствения си дом и средата, която познава.

Цени

За намиране на детегледачка за целодневен ангажимент „ABC COM не изисква предварителна такса за Вашата заявка. Заплащате единствено депозит, съобразен с конкретното търсене, който удостоверява, че желаете да стартираме с подбора на Вашата детегледачка и се приспада от агентската комисионна след одобрението и наемането на детегледачката. След предварителния подбор на кандидатите, извършен от наша страна, ще Ви предложим неограничен брой от най-подходящите от тях, максимално доближаващи се до Вашите критерии и Вие ще изберете с кои желаете да се срещнете в рамките на 2 месеца. В случай, че одобрите и наемете някой от нашите кандидати, заплащате еднократно агентска комисионна на „ABC communication”, в размер на 50% от първата месечна заплата на одобрената от Вас детегледачка, от която се приспада предварително депозираната сума.

Нашите консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на Вашето търсене - още сега можете да изпратите запитване за детегледачка!