АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36
Нерадостната съдба на родителите, чиито деца не са класирани за общинска детска градина, ни накара да помислим с какво можем да им помогнем чрез нашата Агенция за детегледачки.

Решихме, че спасителен вариант в настоящия момент е една детегледачка да се грижи не за едно, а за две или три деца, т.е. две или три семейства да си поделят нейната заплата. Това може да стане както в дома на някое от семействата, така и в дома на детегледачката.

Познаваме такива жени, те са регистрирани в агенцията ни, така че сме готови да съдействаме, да дискутираме, да обсъждаме детайли, да отговаряме на въпроси и да посредничим при запознанството и започването на работа. Ще сме наистина удовлетворени, ако помогнем в този тежък момент, когато е наложително родителите да работят, няма кой да гледа децата и същевременно в настоящата ситуация е непосилно да си позволят да отделят от месечния си бюджет цяла заплата за детегледачка.

Тази услуга е актуална и за предстоящия летен сезон, когато има нужда от грижи за децата в предучилищна и начално-училищна възраст по време на ваканцията.


Можете да ни откриете на следните телефони:
02/953 24 10 - офис
0888 61 79 41 (Люба Златева),
0893 38 66 36 (Цвета Златева),

e-mail: abccom.office@gmail.com.

Агенция за детегледачки “ABC communication”
София, ул. “Ами Буе” 24