АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36
Детегледачка за:
 
НОВОРОДЕНИ ДЕЦА

Агенция „ABC communication” може да бъде Ваш верен приятели и да Ви помогне да преминете лесно и приятно през най-щастливите моменти в живота Ви - появата на Вашето бебе на бял свят. Част от дейността на агенцията ни е посветена на задачата да осигури опитно медицинско лице, което не само може да си грижи за бебето Ви през нощта, за да си осигурите така необходимата почивка, но и да Ви помогне заедно да съставите режим на малкото човече, да Ви даде основни насоки в  поетапното му отглеждане относно хранене, сън, къпане, повиване, разпозване на видовете плач и т.н. Ще отговорим на Вашата конкретна необходимост от детегледачка за новороденото Ви бебе за всеки час от денонощието:

-Почасово през нощта;
-Почасово през деня;
-Целодневно (7.00 - 19.00 ч.) *
-Ежедневно през нощта (19.00 - 7.00 ч.) *
-24 часа, с престой в семейството
* Часовете подлежат на промяна.


Ние ще осигурим жена - медицинска сестра, акушер или неонатолог, която да Ви помогне с всичко необходимо за грижите за новороденото дете.

За да Ви сътрудничим в осигуряването на помощ за новороденото Ви дете, можете да ни се обадите (тел. 0888617941, 0893386638), да попълните и ни изпратите
заявка или e-mail със свободен текст на: abccom.office@gmail.com

Процесът
Когато получим Вашето запитване по телефона (тел. 0888617941, 0893386638) или писмено по e-mail, като ни изпратите попълнена обява в нашия сайт, ние ще подберем и ще Ви изпратим да разгледате профили на подходящи детегледачки. В тях ще бъде описан техния опит, квалификации и подробна лична информация.

След като изберете с кои кандидати искате да се срещнете за интервю, „ABC COM”ще Ви съпътства в този процес. Ще присъстваме на всички интервюта, ще Ви помогнем с въпроси за интервюто, с предоставянето на типови договори, ще Ви консултираме относно осигуряването на кандидата, транспортните разходи, ще Ви ориентираме в пазарните цени и заплащането на услугите на детегледачките и друга необходима допълнителна информация.

След подписването на договор между Вас и детгледачката, ако в рамките на 4 седмици решите да я освободите, „ABC COM” ще Ви осигури нов кандидат, без да заплащате посредническа такса.


ЦЕНИ


Ценообразуването на тази услуга зависи от зададените от Вас критерии:
- Времетраене на ангажимента в рамките на деня;
- Времетраене на престоя с детето;
- Допълнителни задължения на гувернантката;
- Честота на ангажимента в рамките на месеца.

Предлагаме два варианта на предоставяне на този тип услуга:
1. Договор с агенция „ABC communication”, който Ви осигурява детегледачка за новороденото Ви дете всеки път, когато ни се обадите. Особеностите при този тип услуга са следните:
- Всеки път жената може да е различна;
- Заплащате на агенцията за всяко посещение на детегледачката;
- Заявката се прави минимум 24 часа часа преди началото на ангажимента;
- Подборът на жените, които агенцията ще изпрати във Вашия дом, са изцяло задължение и отговорност на „ABC communication”.

2. Еднократно заплащане на агенция „ABC communication” и договор между родителя и детегледачката. Особености:
- Подбирате една жена, която да изпълнява задълженията, за които е наета;

- Имате право да се срещнете и интервюирате неограничен брой жени, сред които да изберете една.
-
- Заплащате на агенцията еднократна комисионна в размер на 50% от първата месечна заплата на одобрената от Вас детегледачка, а договореното възнаграждение за извършената работа изплащате на жената според условията на договора, подписан с нея. От тази сума първоначално се заплаща депозит, съобразен с конкретното търсене, който удостоверява, че желаете да стартираме с подбора на Вашата детегледачка и се приспада от агентската комисионна след одобрението и наемането на детегледачката.

Независимо на кой от двата варианта се спрете, за намиране на детегледачка за новородено дете „ABC communication” не изисква предварителна такса за Вашата заявка и отсяването на кандидатите, съобразено с Вашето запитване.

Нашите консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на Вашето търсене - още сега можете да изпратите запитване за детегледачка!

Детегледачката

Когато детегледачката пристигне, моля попълнете в нейната работна карта следната задължителна информация и инструкции за работа:

- телефонният номер на Вашия личен лекар и/или педиатър;
- поне един мобилен телефонен номер, на който можете да бъдете открит/а;
- контакти на близък човек или приятел;
- инструкции за детето (децата):

             - Хранене;
             - Време за лягане и ритуали за приспиване (ако се изисква);
             - Къпане;
             - Любими играчки, приказки и/или занимания;
             - Дневен обучителен режим (ако се изисква);
             - Инструкции за дисциплината;
             - Други специални нужди, които има детето.