АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36

Защо да ползваме услугите на агенция за детегледачки?

Защото:

1. Ще Ви представи подробна информация за кандидатите за работа. Агенцията Ви спестява време и Ви запознава само с кандидатите, отговяращи точно на Вашето търсене. Извършва с тях първоначалното интервю и психологическите тестове, на база на което Ви запознава с пълната информация за тях.

2. На следващия етап консултантите ни ще Ви помогнат с интервюирането на избраните от Вас детегледачки, от които Вие ще изберете тази, която ще започна работа при Вас и ще Ви дадат изчерпателни и ценни съвети какви въпроси да зададете.

3. Имате право да видите документите за самоличност, шофьорската книжка (ако е налична), медицинското свидетелство, свидетелството за съдимост и препоръките от предишни работодатели на детегледачките. Предимство е, ако кандидатът за работа има сертификат за оказване на първа помощ.

4. Не всичко свършва с подписване на договор с избраната от Вас детегледачка. Съществуват различни варианти, при които Вие не одобрите начина й на работа или изникнат извънредни обстоятелства, налагащи на детегледачка да прекрати преждевременно отношенията си с Вас поради лични, семейни причини или заболяване. Нашата агенция Ви дава
гаранции: ако в рамките на един месец се откажете от наетата чрез нас детегледачка на пълен работен ден поради неодобрение на нейната работа, или изникнат извънредни обстоятелства (лични, семейни причини или заболяване на детегледачката), ние ще Ви намерим нова, без да изискваме посредническа такса.

Получаваме Вашата обява или обаждане и...

ABC communication помага на всички етапи от процеса на намиране и наемане на детегледачка - подбира подходящите за Вас кандидати, провежда пространно интервю с тях, изисква всички необходими документи от кандидата. След предварителния подбор по зададените от Вас критерии, агенцията Ви предлага няколко профила, след което организира интервю с избраните от Вас кандидати. Нашите консултанти ще Ви посъветват как да проведете интервюто с детегледачките, а след одобрение на една от тях, ще Ви съдействат за сключването на необходимите договори. Агенцията гарантира, че ще осигури персонално на всеки клиент професионални услуги за гледане на деца според неговите индивидуални изисквания.

Спешна помощ. Защо да разчитате на услугите на нашата агенция?
Може да разчитате на нас като верен партньор, който е винаги да Вас в критични ситуации. 

Край на притесненията от критични ситуации!

Като наш клиент, можете да бъдете напълно спокойни, че за Вашето дете винаги ще има осигурени професионални грижи, независимо от обостоятелствата. АКО ВАШАТА ДЕТЕГЛЕДАЧКА, НАЕТА ЧРЕЗ НАШАТА АГЕНЦИЯ, ВНЕЗАПНО ПРЕУСТАНОВИ ДА ВИ ПРЕДЛАГА УСЛУГИТЕ СИ
ВРЕМЕННО, ЗА КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ПОРАДИ ЗАБОЛЯВАНЕ ИЛИ ЛИЧНИ ПРИЧИНИ, НИЕ ЩЕ ВИ ОСИГУРИМ ЗАМЕСТНИК БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКА ТАКСА. Предлагаме тази услуга в рамките на една година от сключването на договор за посреднически услуги между нас.

Ако желаете да смените наетата чрез нас детегледачка в рамките на 4 седмици от началото на договорните отношения между вас, ние ще Ви осигурим нов кандидат, без да заплащате нова такса за услугата.

Как подбираме кандидатите

Ние сме не просто посредник, а истински Ваш партньор, защото се стремим към максимална сигурност и проверяваме задълбочено кандидите, с които ще Ви срещнем. Каним всяка кандидат-детегледачка в нашия офис на интервю с някой от квалифицираните ни консултанти. Кандидатите представят автобиография и попълват въпросник, в който посочват персоналните си данни, информация за тяхната квалификация, предишен опит, мотивация и личностни характеристики. Влагаме много време, компетентност, талант, енергия, знания и подготовка в подбора, оценката, проверката и обучението на кандидатите за детегледачки и домашни помощници. Кандидатите преминават през обстойно интервю, психологически тест, тестова методика за подбор и оценка на персонал - тестове за професионални интереси на Холанд и Гилфорд-Цимерман и обучение по основни правила за отглеждане на деца от 0 до 3 години: хигиенно-физиологически грижи; хранителен режим; дневен график (режим на хранене, спане, игра); възпитание и психо-моторно развитие чрез подходящи за всяка възраст игри и занимания.

Всички наши кандидати са длъжни да представят следните документи:
-медицинско свидетелство;
-свидетелство за съдимост;
-сертификат за завършен курс по първа помощ към БЧК или друга сертифицирана организация или учебно заведение.. Курсът е сертифициран със знака за качество от Референтният център по първа помощ в Париж, Франция /EFAC/. Повече на: www.redcross.bg
-референции от предишен работодател;
-документи за завършено образование, квалификации и правомощия.

Периодично обновяваме нашата база данни с лица, търсещи работа. Профили на детегледачки

Индивидуално отношение

След предварителния подбор, ние Ви предлагаме да разгледате само позиции, чиито опит, квалификация и личностни характеристики отговарят на зададените от Вас параметри. Преди интервю между страните, осигуряваме пълна и актуална информация както на клиента за подходящите кандидати, така и на детегледачките за предлагащите работа. Гарантираме на всички наши клиенти пълна конфиденциалност.

Представяме на клиентите си детайлна автобиография и препоръки за кандидат-детегледачките. Взаимодействаме между търсещите и предлагащи работа, като предлагаме: първо осъществяване на телефонно интервю, а след това и среща в дома на клиента. Вратите на нашия офис са отворени за клиенти, които искат да ни посетят и да обсъдим в детайли техните изисквания както към кандидата, така и към неговата бъдеща работа.

След като клиентът е избрал детегледачка, съдействаме при сключването на договора, уточняване на осигурителните ставки и обсъждане на транспортните разходи (ако има такива).

Ценообразуване:

Регистрацията и изпращането на обява от клиентите са безплатни.

Регистрацията и изпращането на въпросника от кандидатите за детегледачки са  безплатни.

За търсещите работа: Услугата е безплатна! Не изискваме такса за посредническите услуги при намиране на работа.

За клиенти и родители: тук можете да получите повече информация за нашите цени, такси и ценообразуването на видовете услуги.

Изпратете обява

Търсите детегледачка на пълен работен ден или почасови грижи за деца? Моля, попълнете и изпратете Вашата молба. Безплатно!:

Мнения на клиенти:
”Впечатлена съм от професионализма,
с който работят всички от
“ABC communication”. Избират кандидатите по всички правила
за подбор на персонал. Всеки клиент за тях е важен и се отнасят към него като към като отделна мисия. Препоръчвам агенцията на всички мои приятели с деца.”


Валерия Пачева, гл.ас. в УНСС,
д-р по „Public Relations”