АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36
Почасови услуги

„ABC COM” има богата база данни от квалифицирани детегледачки, медицински сестри, акушерки, учители и опитни майки от всички райони на София, които могат да дойдат на повикване за няколко часа през деня, вечерта, през нощта, съботно-неделните дни или по време на празниците, за да се грижат за Вашите деца, докато Вие сте извън дома по работа, личен ангажимент, среща, вечеря, кино, театър и т.н.

Всички наши детегледачки притежават актуално медицинско свидетелство и свидетелство за съдимост и носят работна карта от „ABC COM”. Моля, когато посрещате детегледачката в дома си, изисквайте от нея работната й карта и документ, удостоверяващ нейната самоличност.

Когато заявите детегледачка, ние ще осигурим някой, който живее близо до вас.

Ако желаете да заявите детегледачка за почасово гледане, моля попълнете и ни изпратете заявка; обадете ни се по телефона или изпратете запитване със свободен текст на e-mail:
abccom.office@gmail.com. Наш консултант ще се свърже веднага с Вас. Заявки се приемат в рамките на работното време на агенцията: понеделник-петък, 9.00 - 18.00 ч. За да Ви осигурим детегледачка, е необходимо да сте предплатили един от нашите абонаментни пакети с часове:

Предплатена услуга и абонамент

Услугата за почасово ангажиране на детегледачка от агенция “ABC COM” работи на абонаментен принцип. Ако искате да си осигурите спокойствие, че винаги ще има човек, на когото да разчитате да се грижи за децата Ви, когато отсъствате от дома, можете да изберете един от нашите предплатени пакети от часове ИЛИ месечен абонамент:

1.
ПРЕДПЛАТЕНИ ПАКЕТИ:
Можете да използвате часовете от всеки закупен пакет, когато решите в рамките на една година. Заплащането на час не е еднакво за дневните и нощните зони, както и за съботно-неделните дни и празниците, ето защо предплатените пакети съдържат точки, а не часове. Можете да закупите един от следните пакети:

1.Пакет „А” - 6 точки на стойност 55 лв.
2.Пакет „Б” - 10 точки на стойност 80 лв.

3.Пакет „В” - 15 точки на стойност 110 лв.
4.Пакет „Г” - 20 точки на стойност  150 лв.  

Легенда:

     от 08.00 : 22.00 в делнични дни -  1 час = 1 точка
    
от 08.00 : 22.00 в почивни дни - 1 час = 1 1/2 точка
     от 22.00 : 08.00  -  1 час = 1 1/2 точка
   
На национални празници - 1 час = 2 точки

При избор на
ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ не заплащате на детегледачката след приключване на ангажимента й, тъй като сте предплатили услугите й на агенция „ABC COM”.

2.
МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ
Можете да изберете този вид услуга за почасови грижи за деца, за да сте спокойни, че ще има на кого да разчитате, когато ви се наложи да отсъствате. Абонирайте се в нашата агенция „ABC communication” за услугата „ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ” и ние ще бъдем винаги до Вас 24 часа в денонощието. След като се абонирате, можете да заявите детегледачка винаги, когато Ви е необходима, за неограничено време. Абонаментът е месечен и не включва възнаграждението за изработените часове на детегледачката, които се заплащат на самата бавачка, в момента на приключване на ангажимента й. Услугата важи за времето, за което е направен абонаментът. За начало се счита датата, в която е извършено плащането. Препоръчваме този вид абонамент на родители, на които се налага по-често да използват почасови услуги на детегледачки.

Можете да изберете един от следните месечни абонаменти:
1.Абонамент за 1 месец - 30 лв.
2.Абонамент за 3 месеца - 80 лв.

3.Абонамент за 6 месеца - 150 лв.
4.Абонамент за 12 месеца - 265 лв.  


Заплащането можете да извършите по два начина:

1.По банков път, с превод на сметката на агенцията:

Моля, посочете в платежното нареждане Вашите имена и вида на абонамента, който предплащате.

2. В нашия офис на адрес: София, ул. „Ами Буе” № 24, партер

След като се абонирате за един от нашите пакети, можете да бъдете спокойни, че винаги ще има човек, на когото да разчитате да се грижи за децата Ви, докато отсъствате от дома, независимо по кое време на денонощието.

За да изпълним качествено задълженията си и да Ви осигурим подходяща детегледачка на повикване, моля направете Вашата заявка за почасово гледане не по-късно от 24 часа от началото на ангажимента. При заявка в по-кратък срок, както и за приемане на заявки през почивните дни, има оскъпяване с 50%. В тези случаи консултантите ни ще Ви информират в рамките на 3 часа от направеното запитване за възможността да се поеме ангажимента.

Детегледачката

Когато прочетем Вашата заявка, ние ще Ви се обадим, за да получим подробна информация за зададената работа. Моля, потвърдете Вашето име, адрес, за колко деца е ангажимента и на каква възраст са, както и друга неоходима информация, която детегледачката трябва да получи.

Когато детегледачката пристигне, моля попълнете в нейната работна карта следната задължителна информация и инструкции за работа:

-телефонният номер на Вашия личен лекар и/или педиатър;
-поне един мобилен телефонен номер, на който можете да бъдете открит/а;
-контакти на близък човек или приятел;
-инструкции за детето (децата):

             - Хранене;
             - Смяна на пелени;
             - Време за лягане и ритуали за приспиване;
             - Къпане;
             - Любими играчки, приказки и/или занимания;
             - Други специални нужди, които има детето.