АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
АГЕНЦИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ
 
abccom.office@gmail.com
359 88 861 79 41
359 89 338 66 36
Детегледачка за:
 
ПРИДРУЖАВАНЕ НА ДЕТЕТО ОТ/ДО УЧИЛИЩЕТО ИЛИ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

Почти всички родители в големия град се сблъскват с изключително сложното решение на пъзела: разстояния - трафик - работно време + месторабота - местоживеене - адрес на училището или детската градина. Положението се усложнява още, ако децата в семейството са две и повече, на различна възраст и учат на различни места, и посещават извънкласни занимания...На пръв поглед решението изглежда почти невъзможно, нали?

Ето защо, част от дейността на агенция „ABC communication” е посветена на задачата да осигури помощник, който ще се грижи за воденето и/ или вземането на Вашето дете от училището или детската градина и да бъде с него, докато Вие се върнете у дома. И не само. Гувернантките на „ABC communication” могат да подпомагат и развитието и обучението на Вашето дете по всички учебни предмети и езици:
-Български език и литература;

-Математика;
-Биология;
-Химия и физика;
-История и география;
-Рисуване;
-Английски език;
-Френски език;
-Немски език;
-Руски език;
-Гръцки език;
-Испански език;
-Италиански език

Ние ще осигурим жена за придружване на детето Ви, която се намира в максимална близост до Вашия район в София.

За да Ви сътрудничим в осигуряването на помощ в тази част от Вашето ежедневие, можете да ни се обадите (тел. 0888617941, 0893386638), да попълните и ни изпратите
заявка или e-mail със свободен текст на: abccom.office@gmail.com

Процесът
Когато получим Вашето запитване по телефона (тел. 0888617941, 0893386638) или писмено по e-mail, като ни изпратите попълнена обява в нашия сайт, ние ще подберем и ще Ви изпратим да разгледате профили на подходящи детегледачки. В тях ще бъде описан техния опит, квалификации и подробна лична информация, включително интереси, хоби, увлечения, възгледи и т.н

След като изберете с кои кандидати искате да се срещнете за интервю, „ABC COM” ще Ви съпътства в този процес. Ще присъстваме на всички интервюта, ще Ви помогнем с въпроси за интервюто, с предоставянето на типови договори, ще Ви консултираме относно осигуряването на кандидата, транспортните разходи, ще Ви ориентираме в пазарните цени и заплащането на услугите на детегледачките и друга необходима допълнителна информация.

След подписването на договор между Вас и детгледачката, ако в рамките на 4 седмици решите да я освободите, „ABC COM” ще Ви осигури нов кандидат, без да заплащате посредническа такса.


ЦЕНИ


Ценообразуването на тази услуга зависи от зададените от Вас критерии:
- Времетраене на ангажимента в рамките на деня;
- Времетраене на престоя с детето;
- Типа ангажимент;
- Допълнителни задължения на гувернантката;
- Честота на ангажимента в рамките на месеца.

За намиране на детегледачка за придружване на детето от/до учебното заведение „ABC communication” не изисква предварителна такса за Вашата заявка и отсяването на кандидатите, съобразено с Вашето запитване. Заплащате единствено депозит, съобразен с конкретното търсене, който удостоверява, че желаете да стартираме с подбора на Вашата детегледачка и се приспада от агентската комисионна след одобрението и наемането на детегледачката. След предварителния подбор на кандидатите, извършен от наша страна, ще Ви предложим неограничен брой от най-подходящите от тях, максимално доближаващи се до Вашите критерии и Вие ще изберете с кои желаете да се срещнете в рамките на 2 месеца. В случай, че одобрите и наемете някой от нашите кандидати, заплащате еднократно агентска комисионна на „ABC communication”, в размер на 50% от първата месечна заплата на одобрената от Вас детегледачка, от която се приспада предварително депозираната сума.

Нашите консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на Вашето търсене - още сега можете да изпратите запитване за детегледачка!

Детегледачката

Когато детегледачката пристигне, моля попълнете в нейната работна карта следната задължителна информация и инструкции за работа:

- телефонният номер на Вашия личен лекар и/или педиатър;
- поне един мобилен телефонен номер, на който можете да бъдете открит/а;
- контакти на близък човек или приятел;
- инструкции за детето (децата):

             - Хранене;
             - Време за лягане и ритуали за приспиване (ако се изисква);
             - Къпане;
             - Любими играчки, приказки и/или занимания;
             - Дневен обучителен режим (ако се изисква);
             - Инструкции за дисциплината;
             - Други специални нужди, които има детето.