Детегледач/ка, София, кв. Гоце Делчев

Агенция “АБЕЦЕ Комюникейшън” търси детегледач/ка за дете на 2 години, за свои клиенти, живеещи в София, кв. Гоце Делчев (в близост до Лидъл и Южния парк). 

1.Работно време:
Понеделник – петък – от 9.00 до 18.00 ч;

2. Задължения:
– Пълноценни грижи за момченце на 2 години – хранене, игри и занимания у дома или навън в парка, рисуване, работа с пластелин, четене на книжки, приучаване към самостоятелни навици за хигиена и хранене, сън, подреждане на детската стая и играчки, измиване на съдовете след хранене на детето.

3. Не се изисква извършване на домакинска работа извън тази, свързана с детето. 
4. С предимство ще се ползват кандидатите с шофьорска книжка, които могат да водят детето на занимания – КиндиРу или бебешка гимнастика. 
5.Месечно заплащане – по договаряне

Изисквания и документи:
1. Автобиография и актуална снимка;
2.  С предимство се ползват кандидатите с предишен опит в отглеждането на деца от 0 до 3 г.

Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията.

Агенция за детегледачи/ки “АБЕЦЕ Комюникейшън” притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимка и препоръки, ако са налични, на e-mail: office@abccommunication.eu или кандидатствайте тук. За повече информация: Контакти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!