Детегледач/ка, почасово, Медицинска Академия

Агенция “АБЕЦЕ Комюникейшън” търси детегледач/ка за свои клиенти, живеещи в София, в района на Медицинска академия (на 2 мин. пешеходно разстояние от метростанцията). 

1. Работно време 
– Понеделник и сряда – от 16.00 до 20.30/21.00 ч и в петък – от 8.00 до 13/14.00 ч.;
– Инцидентно, с предварителна уговорка, поемане на ангажименти във вечерните часове при излизане на родителите, без нощуване.
– Събота и неделя – почивни дни;
– При възможност от страна на кандидата, ангажиментът може да нарасне и да се полагат грижи за детето също във вторник и четвъртък от 8.00 до 13.00/14.00 ч.

2. Задължения – почасови грижи за момченце на 1 годинка спрямо дневния режим на детето – хранене, разходки, преобличане, тоалет, активни игри и занимания, сън.

3. Не се изисква извършване на домакинска работа.

4. В семейството има домашен любимец – котка.

5. Заплащане – 12.00 лв на час. Поемане на разходите за такси при ангажимент късно вечер.

Изисквания и документи:
1. Автобиография и актуална снимка;

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимка и препоръки, ако са налични, на e-mail: office@abccommunication.eu или кандидатствайте тук. За повече информация: Контакти

Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенция “АБЕЦЕ Комюникейшън” притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!