Домашна помощница, София, кв. Мотописта

Агенция “АБЕЦЕ Комюникейшън” търси домашен/на помощник/ца за свои клиенти – семейство с момче на 9 години, живеещо в София, кв. Мотописта, зад м-н “Джъмбо”. 

1. Работно време:

– От понеделник до петък: 8-часов работен ден, през деня. Часовете са спрямо възможностите на кандидата (напр. 8.30/9.00 – 16.30/17.00 ч.)

2. Задължения:
– Почистване на прах, прахосмукачка, миене на под, пускане на пералня, сушилня, гладене на дрехите, сгъване и прибиране на дрехите, подреждане, пускане на миялна, прибиране на чистите съдове, смяна на спално бельо, почистване на санитарни помещения, почистване на стъклени повърхности и миене на прозорци; пазаруване, носене на дрехи на химическо чистене, плащане на сметки, водене на кучето на ветеринар и в редки случаи – взимане на детето от училище (с кола); 
– Готвене на вечеря САМО за детето – момче на 9 г.

3. Обектът за поддръжка е апартамент 170 кв.м. 

4. Необходимо е кандидатът да е активен шофьор. Работодателите ще предоставят служебен автомобил.

5. Заплащане – 2000-2300 лв. Възможност за трудов договор и осигуровки. Поемане на транспортните разходи на домашната помощница/ домашния помощник. 

Изисквания и документи:

1. Автобиография и актуална снимка;

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимка и препоръки, ако са налични, на e-mail: office@abccommunication.eu или кандидатствайте тук. За повече информация: Контакти

Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията.

Агенция “АБЕЦЕ Комюникейшън” притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!