АНИМАЦИЯ ЗА ДЕЦА

Предстои Ви важно събитие – сватба, рожден ден или друг семеен празник, на който очаквате много гости, сред които има и деца. Важна част от организацията е и осигуряването на приятно време за малките гости и минути спокойствие за техните родители. Агенция ABC Communication Ви предлага опитни детегледачки и аниматори, които могат да се грижат за най-малките и да забавляват по-големите деца. Съвместно с парти агенция „Моето гардже” сме разработили гъвкави предложения за осигуряване на приятни моменти за Вас и Вашите деца и гости по време на Вашия празник.

В продължение на години екипът от актьори и аниматори на „Моето гардже” успешно е реализирал стотици детски рождени дни в своите парти клубове, различни столични заведения, частни домове, както и редица корпоративни тържества за Коледа, 1 март и 1 юни за компании като: „ПроКредит Банк”, Нафтекс” АД, KPMG, Quintiles Bulgaria, Uniliever Bulgaria, „Адрес Недвижими Имоти” АД, „Нова телевизия”, „Столичен електротранспорт” АД, „Галчев Холдинг” АД и други

І. ПОЧАСОВИ УСЛУГИ НА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ ЗА СЕМЕЙНИ ПРАЗНИЦИ:

Детегледачка за 1 час – 10.00-15.00 лв. плюс такса за агенцията (по договаряне)

Подходяща за деца до 5 годишна възраст

Детегледачката се грижи за децата и тяхната безопасност по време на тържеството. Една детегледачка може да се грижи за 2 деца до 2 годишна възраст и 3 деца между 2 и 5 годишна възраст.

ІІ. АНИМАЦИЯ

Свържете се с нас, за да получите индивидуална оферта и списък с предложенията ни за програма за детски тържества, семейни  и фирмени празници.

ТУК можете да разгледате нашите програми.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!