Как работим

Защо да ползваме услугите на агенция?

 

1. Ще Ви представи подробна информация за кандидатите за работа. Агенцията Ви спестява време и Ви запознава само с кандидатите, отговарящи точно на Вашето търсене. Извършва с тях първоначалното интервю и тестове, на база на което Ви запознава с пълната информация за тях и гарантира, че ще осигури персонално на всеки клиент професионални услуги за гледане на деца според неговите индивидуални изисквания. .

2. На следващия етап ще Ви организираме интервютата с избраните от Вас кандидати, от които Вие ще изберете тази, която ще започне работа при Вас и ще Ви дадем изчерпателни и ценни съвети какви въпроси да зададете. 

group-of-architects-and-business-people-working-ZLA57WU-scaled.jpg

3. Имате право да видите документите за самоличност, шофьорската книжка (ако е налична), медицинското свидетелство, свидетелството за съдимост и препоръките от предишни работодатели. Предимство е, ако кандидатът за работа има сертификат за оказване на първа помощ. 

4. Предоставяме Ви договор, който да подпишете с избрания от Вас кандидат. Не всичко свършва с подписването на този договор. Нашата агенция Ви дава гаранции: ако в рамките на два месеца се откажете от наетия чрез нас кандидат или изникнат извънредни обстоятелства, налагащи преждевременно прекратяване на отношенията ви, ние ще Ви намерим нов, без да изискваме посредническа такса. 

Как подбираме кандидатите

Проверяваме задълбочено кандидите в рамките на законово позволените средства, като провеждаме с тях лично интервю. Те представят автобиография, преминават през обстойно интервю и тестова методика за подбор и оценка на персонал.  Попълват анкетни карти, в които посочват персоналните си данни, информация за тяхната квалификация, предишен опит, мотивация и личностни характеристики. Влагаме много време, компетентност, талант, енергия, знания и подготовка в подбора, оценката, проверката и обучението на кандидатите. С предимство са детегледачките с опит и познания за основните правила за отглеждане на деца от 0 до 3 години: хигиенно-физиологически грижи; дневен график (режим на хранене, спане, игра); възпитание и психо-моторно развитие чрез подходящи за всяка възраст игри и занимания.

Процесът:

1 стъпка: След като получим Вашето обаждане или запитване, се свързваме с Вас, за да обсъдим индивидуалните Ви нужди и критерии.
2 стъпка: Стартираме подбор след сключване на договор с Вас и потвърдено плащане на таксата за подбор (Вж Общи условия).
3 стъпка: Агенцията разполага с голяма и постоянно обновяваща се база данни с кандидати за работа. Проверяваме базата за свободни хора, отговарящи на зададените от Вас изисквания.
4 стъпка: Провеждаме интервюта с нови кандидати, проявили интерес към Вашето предложение и отговарящи на необходимите условия.
5 стъпка: След предварителния подбор, ние Ви предлагаме да разгледате само кандидатури, чиито опит, квалификация и личностни характеристики отговарят на зададените от Вас параметри. Получавате по e-mail подробни анкетни карти, автобиографии, препоръки и други съпътстващи документи.
6 стъпка: Организираме срещи с избраните от Вас кандидати. Координираме пробни дни с един или няколко от тях.
7 стъпка: След като одобрите кандидат за работа, съдействаме при сключването на договора между двете страни.

gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!