Услуги на Домашните помощници

Агенция ABC Communication е специализирана в предоставянето на услуги за почистване и поддържане на дома и домакинството, почистване на офиси, заведения и други обекти. За всеки клиент правим индивидуален подбор, съобразен със специфичните му нужди, изисквания и работни условия. Домашните помощници, с които работим и/или подбираме са жени с усет към чистотата, реда и уюта в дома, имат отношение към детайла и умеят да организират добре работата си за деня. Ние вярваме, че чистотата е здраве, затова за нас е важно да се насладите на свободното си време и комфорта на чистия си и подреден дом след професионално свършената работа от нашите домашни помощници.

Задълженията на една домашна помощница могат да включват: почистване на всички помещения, подреждане, пране, гладене, готвене, миене на прозорци, поддържане на двор и градина, грижа за цветя и домашни любимци, пазаруване, приготвяне/прибиране на багаж и др.

Домашните помощници могат да бъдат ангажирани както целодневно, 5 дни седмично, на 8-часов работен ден, така и 1, 2 или 3 пъти в седмицата, за няколко часа. Изпълняваме и инцидентни, еднократни повиквания.

ЦЕЛОДНЕВНО/ПОЧАСОВО

За наемането на домашна помощница на пълен работен ден или за няколко дни в седмицата правим подбор по зададени от Вас параметри, изисквания и критерии. За целта попълвате заявка, която ни изпращате. Заплащате административна такса с цел стартиране на подбора на домашна помощница, който включва обстоен преглед на базата данни за подходящи свободни жени и провеждане на нови интервюта. След това Ви изпращаме кандидатите, които максимално се доближават до Вашите критерии и Вие ще изберете с кои от тях желаете да се срещнете и да проведете пробни дни. В случай, че одобрите и наемете някой от нашите кандидати, заплащате еднократно на ABC Communication агентска комисионна (Вж Общи условия)

АБОНАМЕНТ

Абонаментът включва определен брой посещения за конкретен период от време. Абонаментните планове се изчисляват индивидуално за всеки клиент на база брой часове и посещения на домашна помощница/хигиенист в неговия дом, офис или търговски обект. Агенцията организира посещенията спрямо зададения от Вас график и изпраща свободна към момента жена. За повече информация можете да се свържете с нас. (Вж КОНТАКТИ)

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!