ИНЦИДЕНТНО/ ИЗЛИЗАНЕ ВЕЧЕР; ПРЕЗ НОЩТА, УИКЕНДА, ВАКАНЦИЯТА

За инцидентни заявки на детегледачка (жени с опит в грижите за бебета и деца над 1 г., с които агенцията работи и са посещавали семейства – други наши клиенти) можете да изберете един от двата варианта:

  1. Еднократна такса за повикване, дължима към агенцията. Размерът на таксата е спрямо конкретната заявка. Заплащането на детегледачката варира от 10.00/12.00 до 15.00/20.00 лв/час в зависимост от брой деца и часове, квалификацията, опита и владеенето на чужд език, плюс разход за градски транспорт – 2-4 бр. билети или гориво. В случай на заявка за часове между 22.00 и 06.00 ч. ще е необходимо да бъде осигурено такси или Ваш превоз на детегледачката.
  2. Абонамент към агенцията за до определен брой повиквания на детегледачка. Ползва се в рамките на месеца или до 3 месеца. Останалите условия са същите като описаните по-нагоре.

Ако желаете да заявите детегледачка, моля обадете ни се по телефона (тел. 0888 61 79 41 или 0893 38 66 39) или изпратете запитване със свободен текст на e-mail: office@abccommunication.eu. Ние ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения. За да изпълним качествено задълженията си и да Ви осигурим подходяща детегледачка за уикенда или ваканцията, е необходимо да направите заявката си минимум 3 (три) дни предварително. За всички останали инцидентни повиквания на детегледачка, включително и за вечерни часове при излизане на родителите, минималният срок на заявката към агенцията е 24 часа.

 За да Ви осигурим детегледачка, е необходимо да сте предплатили.

Когато посрещнете детегледачката в дома си, моля да й предоставите:

-телефонният номер на Вашия личен лекар и/или педиатър;

-поне един мобилен телефонен номер, на който можете да бъдете открит/а;

-контакти на близък човек или приятел;

-инструкции за детето (децата):

             – Хранене;

             – Смяна на пелени;

             – Време за лягане и ритуали за приспиване;

             – Къпане;

             – Любими играчки, приказки и/или занимания;

             – Други специални нужди, които има детето.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!