ГРИЖИ ЗА НОВОРОДЕНИ ДЕЦА

Агенция ABC Communication може да бъде Ваш верен приятели и да Ви помогне да преминете лесно и приятно през най-щастливите моменти в живота Ви – появата на Вашето бебе на бял свят. Ние ще осигурим жена – детегледачка, специализирана в грижите за новородени и бебета, медицинска сестра или акушерка, която да Ви помогне с всичко необходимо за грижите за новороденото дете.

Тя може да се грижи за бебето Ви и през нощта, за да си осигурите така необходимата почивка. Ще съдейства заедно да съставите режим на малкото човече, при нужда ще Ви даде основни насоки в  поетапното му отглеждане относно хранене, сън, къпане, повиване, разпознаване на видовете плач и т.н. Ще отговорим на Вашата конкретна необходимост от детегледачка за новороденото Ви бебе за всеки час от денонощието:

– Почасово през нощта;

– Почасово през деня;

– Целодневно

– Нощна смяна

-24 часа, с престой в семейството

 Часовете подлежат на договаряне.

Ценообразуването на тази услуга зависи от зададените от Вас критерии. Предлагаме два варианта:

1. Агенцията Ви осигурява детегледачка за новороденото Ви дете всеки път, когато ни се обадите. Особеностите при този тип услуга са следните: (Виж ИНЦИДЕНТНО/ ИЗЛИЗАНЕ ВЕЧЕР; ПРЕЗ НОЩТА, УИКЕНДА, ВАКАНЦИЯТА)

– Всеки път жената може да е различна;

– Заплащате на агенцията за всяко посещение на детегледачката;

– Заявката се прави минимум 24 часа преди началото на ангажимента;

– Подборът на жените, които агенцията ще изпрати във Вашия дом, са изцяло задължение и отговорност на ABC Communication.

2. Агенцията прави подбор на детегледачка (Вж ЦЕЛОДНЕВНО). Подбирате една жена, която да изпълнява задълженията, за които е наета и сключвате договор с нея.

Изпрати запитване (активен бутон) Ако искате да наемете детегледачка с настаняване във Вашия дом, която да се грижи за Вашите деца, да пътува с Вас и/или да Ви придружава по време на Вашите ваканции, потърсете ни, за да обсъдим Вашите изисквания, режим на работа и почивка на детегледачката, нейното заплащане, договорни отношения и задължения. (ВиЖ ЦЕЛОДНЕВНО)

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!